CASAL ESTIU

/ /

Actividades deportivas de Verano

CASAL ESTIU 2023

Casal d’Estiu a la Costa Brava, amb l’arribada de l’estiu i la finalització del curs escolar, moltes famílies han de fer mans i mànigues per coordinar els Casals d’estiu on deixar als seus fills i filles, intentant trobar opcions que a més d’estar estructurades i ben dirigides, també siguin atractives pels nens. Com a pares, també hem patit aquesta situació en primera persona, de manera que a Paddle Surf La Fosca de Palamós oferim un Casal d’Estiu que compleix amb aquestes 2 premisses: aprenentatge i diversió. Treballem per a que el Casal d’estiu sigui un espai en el que els nens i nenes es sentin còmodes i relaxats, on puguin aprendre al seu ritme i amb confiança.

Al Casal es combinen activitats de tot tipus, tant a l'aigua com fora de l'aigua, sempre amb monitors que treballen amb un principi educatiu bàsic: aconseguir despertar la motivació del nen o nena, ja que estem convençuts que aquesta és la manera d’aprendre amb més garanties i que més consolida habilitats i coneixements adquirits. Els infants són únics i plens de potencial, els monitors només guien i han de saber acompanyar-los en la descoberta.

La nostra inspiració quan pensem i preparem els Casals d’Estiu: “Ajuda’m a fer-ho per mi mateix”

María Montessori

Horaris: de 9h a 13h de dilluns a divendres i per setmanes.
Inici l’última setmana de Juny i fins inici del curs escolar
Dirigit a nens i nenes entre els 7 i els 17 anys
Places limitades (Grups reduïts, sense divisió per edats)

Les activitats del casal s’organitzen en funció als nens i nenes inscrits/es, oferint una sèrie d’opcions prèviament preparades, però amb certa flexibilitat per dur-les a terme. Els nens escullen entre la proposta treballada pels monitors i monitores, i aquests acompanyen les activitats finalment escollides, aplicant els principis de l’aprenentatge basat en el respecte cap a la infància (autonomia, independència, iniciativa, capacitat d’escollir i autodisciplina).

El nostre principal objectiu és que cada matí gaudeixin del Mar, la natura i la increïble fauna i flora que ens acompanya a la nostre privilegiada ubicació a la Costa Brava.

Les activitats que oferim:
-A la Platja de La Fosca (Casal de Mar i Platja)
- Activitats d'iniciació / jocs en Paddle Surf, Caiac
- Excursions en Paddle Surf i Caiac des de La Fosca (Palamós) fins a les Illes Formigues
- BIG SUP (Paddle Surf col.lectiu)
- Skimboard o Surf (segons condicions mar)
- Vòlei Platja
- Snorkel (per conèixer la fauna i flora de l'entorn)

Preu del Casal Mar i Platja (La Fosca) 210€/ Setmana.
Places Limitades i grups reduïts!
Inscripcions Obertes
Info i Reserves a:
info@paddlesurflafosca.es
Tel.: 622546598

Us deixem l'enllaç per si voleu donar un cop d’ull a més informació sobre altres opcions de Casals d’Estiu que oferim a les Platges de Palamós en concret a la Base Nàutica de Platja Gran de Palamós:
www.MariVelaPalamos.cat

Clases de iniciación al Surf

Las clases de surf son impartidas por instructores formados en este deporte. Con más de 12 años de experiencia trabajando y enseñando en el mar, hemos conseguido desarrollar un sistema de aprendizaje muy adaptado a las necesidades de cada persona. Lo revisamos de forma continua e incorporamos mejoras a medida que nuestros alumnos van pasando por la escuela.

Nuestra experiencia en el mundo de la competición también hace que el alumno evolucione rápidamente y aprenda de una forma segura y divertida todos los conocimientos necesarios para disfrutar desde el primer día en el agua haciendo.

¡No hay excusa!

¿Te estas preguntando si el Surf es lo tuyo, y porque practicarlo en La Fosca?

La playa de la Fosca es un lugar perfecto para venir a surfear. Está situada en el litoral de la Costa Brava, una zona caracterizada por tener accidentadas costas que permiten la formación de un ecosistema único como es la cala de La Fosca. Está orientada al este y rodeada por rocas y acantilados, además de un fondo de arena sin peligros, con muchas zonas de poca corriente y olas fáciles de surfear. Todo esto hace que el spot sea perfecto para aprender y practicar surf.